Terug naar overzicht

De Werf 20

1141 HL , Monnickendam

  • 300.000,- k.k.
  • 59 m²
  • 2 kamers

Kenmerken

Status
Verkocht
Vraagprijs
300.000,- k.k.
Woonoppervlakte
59 m2
Externe bergruimte
4 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
0 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Inhoud
191 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Over dit huis

Word de kapitein van je eigen stek aan de Werf 20 in Monnickendam – een perfect startersappartement wacht op jou! Dit pareltje ligt op een toplocatie in Monnickendam, vlakbij Hemmeland, een gezellige haven en super handige OV-verbindingen. Je kunt hier zo intrekken! De lichte woonkamer, de brede vensterbank waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten, en het energielabel A maken dit appartement helemaal af. En vergeet die eigen parkeerplaats niet op het parkeerterrein aan de achterzijde! Stap binnen in de hal met een strakke laminaatvloer en gestuukte muren. Het aparte toilet van de badkamer en de ruime bergkast zijn te vinden in de brede gang. De bergkast is voorzien van handige opbergplanken en er is ruimte voor je wasmachine en droger. Alles is up-to-date, inclusief de mechanische afzuiging. De badkamer is super stijlvol met design radiatoren en mooie strakke tegels. De slaapkamer is ruim en licht, met grote ramen, een inbouwkast en horren. De woonkamer is een heerlijke hoekruimte met veel lichtinval. De moderne L-vormige keuken is voorzien van een vaatwasser, recirculatiekap, koelkast, vriezer en een combi-oven. Er is ook veel kastruimte voor al je keukengerei. En dat allemaal in het prachtige Monnickendam, waar maar weinig appartementen te koop komen! Het appartement ligt op korte afstand van het oude centrum van Monnickendam en binnen handbereik van winkelcentrum 't Spil voor al je dagelijkse boodschappen. De bushalte ligt op een paar minuten lopen. De bus brengt je in circa 15 minuten naar halte Noord van de Amsterdamse Noord-Zuidlijn. Ook andere voorzieningen, zoals apotheek, supermarkt, sportschool en scholen, zijn in de nabije omgeving te vinden, net als recreatiegebied Hemmeland, aan de overzijde van de dijk. Pluspunten op een rij: • 59 m2 woonoppervlakte • Energielabel A • Dichtbij alle voorzieningen • Ligt op een perfecte locatie in Monnickendam • Eigen parkeerplaats op parkeerterrein • Externe bergruimte • Lift aanwezig • Servicekosten € 163,36 • Active VvE Word de kapitein van je eigen stek aan de Werf 20 in Monnickendam – een perfect startersappartement wacht op jou! Pak deze kans en kom dit geweldige appartement zelf bekijken. Geniet van de perfecte locatie, de instapklare staat, de lichte woonkamer en de eigen parkeerplaats. Maak nu een afspraak voor een bezichtiging en bekijk de woningvideo om alvast een voorproefje te krijgen. Mis deze unieke kans niet en plan je bezichtiging vandaag nog!

Wij hebben altijd met veel plezier op de Werf in Monnickendam gewoond. Zodra je de deur uitstapt, word je begroet door de altijd vriendelijke buren. Op 10 minuten loopafstand kun je genieten van een mooie wandeling op het Hemmeland, of een kopje koffie bestellen bij Strandvier met uitzicht op de Gouwzee. Vlak bij het appartement ligt het oude dorp, waar je door de historische straten van Monnickendam kunt wandelen en de haven kunt bewonderen tijdens een prachtige zonsondergang. De sportschool en tennisbaan liggen op loopafstand en met een bushalte tegenover het appartementencomplex ben je binnen 15 minuten in Amsterdam Noord. Dankzij de Noord-Zuidlijn maakten we regelmatig uitstapjes naar de Albert Cuypmarkt of gingen we shoppen op het Rokin.

We hopen dat de volgende bewoners net zo zullen genieten van dit fijne appartement en de prachtige omgeving zoals wij dat hebben gedaan.

Mariska Beentjes

Kom in contact met Mariska Beentjes

€ 300.000,- k.k.

Heb je vragen of wil je een afspraak plannen?

De Werf 20,
1141 HL , Monnickendam

Nog meer informatie!

Kies je media
  • Plattegronden
  • Glossy Magazine

Wat is er in de buurt?

Is dit jouw huis?

Laat aan iedereen weten dat je huis te koop staat!

Door je huis te delen op social media weten nog meer mensen dat het huis te koop staat. Zo vergroten we samen de verkoopkansen.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05
  • Elke week een handige woontip ontvangen?