Terug naar overzicht

Vrijheidsplantsoen 1

1447 XW , Purmerend

  • 550.000,- k.k.
  • 146 m²
  • 6 kamers

Kenmerken

Status
Verkocht
Vraagprijs
550.000,- k.k.
Woonoppervlakte
146 m2
Perceeloppervlakte
237 m2
Externe bergruimte
16 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
0 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Inhoud
469 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Over dit huis

Lekker vrij wonen! Stel je voor: een hoekhuis met een garage en een ruime tuin, direct aan het water. Dat is geen fantasie, dat is precies wat je krijgt op Vrijheidsplantsoen 1 in Purmerend. Aan de voorzijde is het huis gelegen aan het water, je bent dus verzekerd van een mooi uitzicht. En dan heeft het huis ook nog een garage. De ideale plek voor de auto of alle tuinspullen. De heerlijk zonnige tuin is natuurlijk een fijne bonus. Dit is dan ook de ideale plek voor wie op zoek is naar meer ruimte en extra comfort. Over de omgeving: Dit huis ligt in de gewilde wijk Purmer Zuid in Purmerend, een plek waar je alles binnen handbereik hebt. Winkels, supermarkten en andere voorzieningen zijn op loopafstand. Je boodschappen doe je bij winkelcentrum het Meerland en de kinderen kunnen lopen of op de fiets naar school. In de omgeving zijn diverse basisscholen. Even binnen kijken: We starten in de lichte doorzonwoonkamer, dankzij de ramen aan de voor- en achterzijde maar ook een zijraam is het hier heerlijk licht. De parketvloer geeft een warme uitstraling. Aan de achterzijde vind je de moderne open hoekkeuken, voorzien van een inductiekookplaat, koelkast en combi-oven. Even een snelle hap of een drie sterren maaltijd? Jij maakt het in een handomdraai. Op deze verdieping zijn drie ruime slaapkamers. De badkamer is luxe uitgevoerd met een dubbele wastafel, inloopdouche, wasmachineaansluiting en een toilet. Zijn drie slaapkamers niet voldoende? Loop dan even mee naar de zolderverdieping. Hier zijn nog eens twee slaapkamers, waarvan één met een handige inbouwkast. Ideaal als extra slaapruimte, werkplek of hobbykamer. Als het zonnetje schijnt ga jij natuurlijk lekker relaxen in de achtertuin. Genoeg zon, groen en ruimte hier. Een plekje voor de barbecue? Geen probleem, jouw grote loungebank? Lukt ook en een trampoline voor de kinderen? Moet lukken. De garage is een fijne bonus. Wordt dit de plek voor je stalen ros of ga jij hier klussen. Nog even alles op een rijtje: - Voorzijde aan het water - Garage - Hoekwoning met ruime tuin - 9 zonnepanelen op het dak, dus energiezuinig Lekker vrij wonen is nu binnen handbereik! Maak snel een afspraak om dit prachtige huis te bezichtigen. Bekijk ook zeker de woningvideo voor een complete indruk van dit unieke huis. Mis deze kans niet en ervaar zelf het comfort en de vrijheid van wonen aan het water!

Wil je wonen op de mooiste plek in de Purmer-Zuid, dan is dit jullie kans.
Sinds 1993 wonen we op deze plek. Onze woning is vergeleken met een “normale” eengezinswoning erg groot. Er is ontzettend veel binnen en buitenruimte en gelegen op een unieke plek langs de Groeneweg naar het Purmerbos.
Wij zijn de eerste bewoners van VHP 1 en hebben er met onze opgroeiende kinderen sinds 1993 met veel plezier gewoond. De buurt is kindvriendelijk qua opzet. Voor (kleine) kinderen is er om de hoek een speeltuintje waar zij heerlijk kunnen spelen met vriendjes uit de buurt.
Wat direct opvalt bij binnenkomst in de woonkamer is het fenomenale uitzicht van bijna 200 graden op het plantsoen en waterpartij met beeld van Nic Jonk. Geen auto’s voor de deur want je woont aan een voet- en fietspad langs een grote waterpartij. ’s Winters wordt hier (soms) geschaatst. ’s Zomers bootje varen of vissen de buurtkinderen er.
De woonkamer is extra groot door een uitbouw en heel licht. Het is gewoon ontzettend genieten door de grootte van de leefruimte en het uitzicht.
In de grote tuin, op het zuidoosten kun je vanaf zonsopgang tot laat in de middag van de zon genieten. Van februari tot november bloeit er iets anders in de tuin. De tuin is geen steenwoestijn, maar heeft mooie borders en leuke hoekjes.
De apart staande garage biedt volop ruimte voor fietsen, tuingereedschap, tuinmeubilair etc.
We woonden er aanvankelijk met z’n vijven op VHP1. Iedereen had zijn eigen plek want er zijn 5 (slaap) kamers. De badkamer is lekker ruim.

Wil je nog meer buitenruimte? Alle buren hebben een dakterras ingericht op de tweede verdieping. De nieuwe bewoner kan dit ook doen.
Kortom wil je wonen in een rustige, kindvriendelijke buurt in een ruim, licht, energiearm en goed onderhouden huis kom dan een kijkje nemen op VHP 1 !

Menno van Diepen

Kom in contact met Menno van Diepen

€ 550.000,- k.k.

Heb je vragen of wil je een afspraak plannen?

Vrijheidsplantsoen 1,
1447 XW , Purmerend

Nog meer informatie!

Kies je media
  • Plattegronden
  • Glossy Magazine

Wat is er in de buurt?

Buurten Purmerend

Is dit jouw huis?

Laat aan iedereen weten dat je huis te koop staat!

Door je huis te delen op social media weten nog meer mensen dat het huis te koop staat. Zo vergroten we samen de verkoopkansen.

Misschien is dit interessant voor je?

Plantsoenstraat 27 Purmerend 467.500,- k.k.
Westervenne 397 Purmerend 285.000,- k.k.
Plantsoenstraat 22 Purmerend 370.000,- k.k.
Yellowstone 54 Purmerend 465.000,- k.k.
Waterhoenhof 22 Purmerend 500.000,- k.k.
Boekweitstraat 61 Purmerend 375.000,- k.k.
Milongastraat 25 Purmerend 415.000,- k.k.
Brikhof 8 Purmerend 395.000,- k.k.
Frescobaldistraat 86 Purmerend 525.000,- k.k.
Schiestraat 8 Purmerend 350.000,- k.k.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05
  • Elke week een handige woontip ontvangen?